Magische mokken

De magic mok, altijd een verrassing

Laat je eigen of anderen verrassen met deze magic mok ook wel tovermok genoemd. Zodra er warme drank in geschonken wordt komt het ontwerp volledig te voorschijn.

Verras bijvoorbeeld je bekende of collega's met een aankondiging van een speciale gelegenheid zonder dat ze het vooraf door hebben! Deze magic mok van keramiek heeft een inhoud van 300 ml waarbij de kleur van de magic mok weer verschijnt wanneer de mok is afgekoeld.

Ontwerp je eigen tovermok

Je kan bij ons zelf je tovermok ontwerpen zonder bijkomende kosten. Zo maak je zelf het ideale cadeau voor jezelf of je geliefde. De magic mokken zijn vanaf 1 stuks te bestellen en dit voor maar €9,75. Hulp nodig met ontwerpen? Je kan altijd met ons chatten of bellen zodat we je van advies kunnen voorzien voor de mooiste tovermokken.

Onderhoud

Ondanks dat de magic mok vaatwasmachinebestendig is raden wij aan in verband met het tovereffect de mok met de hand af te wassen. Op die manier blijft het effect het grootst en kan er lang van deze mok met veel plezier van gedronken worden.
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $total = $order->getGrandTotal(); $orderid = $order->getOrderId();?>